JUL THE MILK(Y) WAY

Juledekorationen er tændt, der står klejner og klementiner til fri afbenyttelse, og rundt i blandt vareprøver og nyeste styles finder man tegn på at julen nærmer sig.

I MILK scorer julebarometeret 10.

Chris Reas “Driving home for Christmas” sprøde toner flyder ud af computerens højttalere, og stemningen er lidt mere løssluppen, for VI ELSKER DECEMBER!

Men vi trænger også til noget julestemning efter et ret ”op ad bakke år”!

Corona har sat sine spor, og vi er alle enige om, at 2020 bliver et år vi kommer til at huske. Og det selvom vi alle mest har lyst til at glemme, at vi ikke kom til Skanderborg Festival, at vi var nødt til at aflyse vores længe planlagte ferie, og at vi i evigheder ikke har turdet besøge oldemor på plejehjemmet.

Vores ellers normalt legendariske julefrokost er også aflyst, men vi holder humøret højt, for Corona eller ej, så står julen for døren, og den skal altså være så tæt på ”plejer” som overhovedet muligt.

I virkeligheden får den måske lige en ekstra tand på hygge-speederen, for de traditionelle store familiesammenkomster er for de flestes vedkommende aflyst, og i stedet afløst af HYGGE hjemme i sofaen iført sin yndlings slappe-dappe hoodie, med yndlingsserien på fjerneren, mens ungerne leger med deres nye legetøj.

I MILK har alle tøserne annonceret, at de kommer til at bo i deres Darla sweat dress imellem jul og nytår.

På den anden side er vi også alle ramt af en lille fashionista og juleaften skal den bare have gas med fine kjoler med flæser og detaljer til mor og datter og cool og comfy styles til sønnike.

Her deler 3 af vores teammedlemmer deres (og børnenes) juleoutfit.

Vores sourcing og produkt ansvarlige Signes lækre loose fit valg til juleaften.

SIGNES JULEOUTFIT

Min mave vokser, for, rigtig gættet, Vilma skal være storesøster. Så mit valg af juleoutfittet har også været fokuseret på, at det ikke skal være for stramt, og at jeg stadig kan bruge tøjet med en voksende mave.

Diana skjortekjolen er supersmuk med broderi anglaise, og den kan jeg bruge både sommer og vinter. Den kan nemt styles med jeans eller leggings eller bare ben til sommer.

Jeg er også helt vild med de nye Klio bukser i bordeaux og brune tern og ikke mindst elastik i taljen. Dem kommer jeg til at bruge rigtigt meget med en denim skjorte eller en t-shirt til.

 

 

PIAS VALG TIL JUL

Da jeg første gang så Hala leather shirt var jeg helt solgt. Den måtte jeg bare eje! Den er lige den rigtige blanding af rå i skind og fin med rynkedetaljer på ærmerne på samme tid.

Til jul vil jeg style skjorten med et par lidt rå bukser i form af Iben Leopard bukser grrr..

Begge dele kan nemt dresses op og ned bagefter. Skjorten Hala med et par jeans og et par sneakers til arbejde eller med et pencilskirt og stilletter til fest.

Leopardbukserne vil gøre sig godt med en lækker ensfarvet strik til hverdag eller en cool skjorte, hvis du skal ud med manden, veninden eller kollegerne.

Pia, vores kommunikations og marketing freelancers, smukke outfit til jul

Albert, Pias søn på 9 år, har valgt dette super cool sæt og tilsat lidt ekstra drengegear

PIAS SØN ALBERTS JULEGEAR

Albert er helt vild med de bløde grønne Kashmir Sports Chinos. De er lækre at have på og både sporty og drengerøvsagtige, så lige noget efter hans smag.

Egentlig er han mest til hoodies, men lige juleaften kan han godt overtales til at have Fabian skjorten på over en t-shirt. Han synes, denne lyse Egon t-shirt er super fed med storbynavnene på.

Han elsker at fortælle om, at han har været i 3 af byerne (New York, Berlin og Copenhagen), og at han har tænkt sig snarest muligt at besøge resten. Ret heldigt at vi har et pengetræ i haven ik’;-)

 

SARAS DATTER MYNTHES JULEDRESS

Trods Mynthes 3 år er hun super bevidst om, hvad hun vil have på, og i den grad også, hvad hun ikke gider have på. Det skal være kjole med bukser under – ikke strømpebukser!

Hun er helt vild med Liva leggings i leopard mønster, og spørger næsten hver dag, om hun må få dem på i børnehave, selvom vi har aftalt, at de først skal bruges juleaften.

Barbara kjolen i lyseblå er også godkendt, sammen med Victoria vesten. Barbara kjolen har hun allerede i den gule prikkede udgave og den er simpelthen så fin til hende.

Moren (altså mig) er helt pjattet med vesten. Den kommer hun til at bruge meget i børnehaven til de kolde dage, hvor den kan holde hende varm.

 

Mynthe på 3 bliver så fin juleaften. Hun elsker at pynte sig, så der skal tilføjes glimmer og glitter i form af neglelak og børnemakeup.

Sara, vores designansvarlige, har valgt dette skønne sæt, som nemt kan dresses op og ned efterfølgende

SARAS JULESTYLING

Jeg selv har valgt Bara kjolen med det fine blomstrede rosa print og dertil Vicky vesten. Bara kjolen er samme snit som Mynthes Barbara kjole, og jeg synes, det er sådan et fedt sæt.

Og så elsker Mynthe når vi matcher lidt.

Vesten bruger jeg allerede ret ofte over en skjorte på kontoret. Og kjolen kommer jeg til at bruge hele foråret over et par jeans, og mine chuncky boots.

Jeg har valgt vores lækre bløde Lucca Jeans til at have under kjolen. De er super lækre at have på, også når julemiddagen er overstået;-) og med et par fede stilletter til, er jeg dressed up til jul.

Dette var vores take på nogle lækre sæt til jul og skal I gerne matche med jeres døtre er der masser af lækre valgmuligheder med vores Me & Mini me kollektion her.

Vi vil også gerne benytte lejligheden til, at sige jer alle et kæmpe stort tak for dette på alle måder anderledes år.

Tusind tak for alle jeres likes, kommentarer og støtte gennem hele året. Vi elsker vores kunder, og det vi laver, og sætter kæmpe stor pris på at I har været der for os!

Vi ønsker jer en rigtig glædelig jul og et festligt og farverigt nytår.