OM MILK COPENHAGEN

Velkommen til MILK Copenhagen,

Vi er et lille ambitiøst team med en stor passion for at skabe hverdagstøj til kvinder, i alderen 25-55 år. Vores mission er at skabe modetøj af høj kvalitet til fornuftige priser, som kan bruges sæson efter sæson. Vi vil gerne favne bredt og gør derfor brug af influencers i alle aldre, størrelser og højder. Vi elsker at være i øjenhøjde med vores kunder, og tror på at liveshopping bl.a. er en mulighed for at skabe kontakt med vores kunder. Derudover holder vi jævnligt lagersalg, hvor vi elsker at velkomme vores mange loyale kunder, og lade dem mærke på tøjet.

MILK Copenhagen har 15 år på bagen og har gennem årene været gennem flere ejere, stilskifte og koncepter. Vi holder til i Aarhus C o

 

DESIGN

Du finder ikke vores design andre steder end her. Alle vores styles og print bliver skabt in-house af vores designer, der får sin inspiration af det skandinaviske byliv. Vi startede MILK Copenhagen med ideen om at tilføje print og sjove detaljer til vores tøj, men vi har for nylig gået en anden retning. Vores design vision er blevet mere minimalistisk og er nu defineret af essentielle styles, der kan mikses og matches til hverdagsbrug, baseret på strømlinede former og farver. Vi holder af høj kvalitet, og vi er overbevist om, at enkelhed er nøglen. Det, vi designer fra tid til anden, afhænger af årstidens behov såvel som hverdags kvinder og børns funktionelle behov. Derfor er det lykkedes os at skabe kerneprodukter såsom skjorter og kjoler, man kan have på gennem de fleste årstider. Vi betragter os ikke som trendsættere, men vi følger vores hjerter for at skabe tøj, som du vil elske og tager på igen og igen. Derved har vi underliggende en bæredygtig tankegang, da vi ikke baserer vores tøj på enkelte kollektioner og sæsoner.

 

KVALITET

Kvalitet er en essentiel del af vores design. Vores designer har stor fokus på at håndplukke de bedste materialer for at sikre at MILK Copenhagens tøj har en lang holdbarhed. At designe holdbar og slidstærkt tøj er et af de fokusområder vi sætter mest ære i. Til fremstillingsprocessen af vores tøj vælger vi altid at samarbejde med partnere af høj kvalitet over hele verden, der overholder kodekserne for social ansvarlighed - etik, miljøbeskyttelse, arbejdsmetoder. I 2024 er vores mål at producere flere beklædningsgenstande i økologisk bomuld, og vi søger ligeledes efter mere ansvarlige løsninger i materialer og metervarer. Vores rejse efter mere bæredygtige og ansvarlige metoder er netop begyndt. Vi stræber konstant efter at forbedre vores kvalitet ved at anvende en ansvarlig tilgang og ved at høre vores kunders krav og meninger. Du er velkommen til at give os din feedback om vores design, kvaliteter og dele din oplevelse med MILK Copenhagen på Trustpilot. 

 

VORES TANKEGANG

CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY

Vores tankegang er simpel. At finde ud af hvad man skal have på, skal ikke være en kamp. 

Vores mål er at få kvinder i alle former og størrelser til at føle sig stilfulde og komfortable i det tøj, vi designer - hver eneste dag. Vi ønsker at give dig den bedste shopping oplevelse med kvalitetstøj til gode priser. Derudover vægter vi miljøet højt, og prøver at blive mere og mere bæredygtige når vi køber materialer fra vores leverandører – Du vil derfor kunne finde bæredygtige styles i vores kollektion, hvor der er helt op til 100% genanvendt polyester.