Vi vil gerne have, at du er glad for alt dit MILK Copenhagen tøj. Hvis du ikke er fuldt tilfreds med en vare, kan du altid returnere den. Du har 30 dages returret.

Tøjet skal returneres i ren, ubrugt tilstand og stadig med alle mærker på tøjet. Naturligvis kan alle defekte varer returneres og refunderes. Hvis en returneret vare er brugt, ødelagt, snavset eller på andre måder ikke i en tilstand, hvor den er egnet til videresalg, vil den ikke blive refunderet.

Du finder returseddel her;

Returseddel på dansk
Returseddel på engelsk
Returseddel på tysk


RETURNERING

Hvis du har fortrudt et køb, vil vi refundere beløbet for medsendte tøj. Hvis du bruger vedlagte returlabel fratrækkes 39,- i portoudgift. Hvis der ikke bruges returlabel fra os, betaler du selv for fragten og der vil naturligvis ikke blive opkrævet nogen returfragt.

Det tager ca. 3-7 arbejdsdage at modtage og behandle en returpakke. Med forbehold for travle perioder gør vi opmærksom på at der kan forekomme længere behandlingstid.

Hvis ikke du har modtaget en returlabel eller forlagt den, bedes du sende en mail til kundeservice@milkcopenhagen.com

Andre spørgsmål om returvarer og refundering? Find flere svar herunder eller kontakt vores kundeservice på kundeservice@milkcopenhagen.com